Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  00:26:31

«Κοιτάω δεξιά, κοιτάω αριστερά και βλέπω Πασόκους»

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο περιθώριο της ορκωμοσίας των βουλευτών στη νέα σύνθεση της Βουλής, μετά τις Εθνικές Εκλογές 2019.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος μιλώντας με τον κ. Σαμαρά θέλησε να αναφερθεί στις μετακινήσεις πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τη ΝΔ και σχολίασε, με μια απίστευτα καυστική ατάκα: «Πρόεδρε κοιτάω δεξιά, κοιτάω αριστερά και βλέπω Πασόκους. Μόνο εμείς στο ΚΙΝΑΛ έχουμε λίγους».

Οι παριστάμενοι γέλασαν με την ατάκα που συνοψίζει ευφυώς την σκληρή πραγματικότητα για τον χώρο της κεντροαριστεράς και την συρρίκνωση της άλλοτε κραταιάς προοδευτικής παράταξης.

Αναφερόταν, με αυτό τον τρόπο, o βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, τόσο στην υπουργοποίηση των Μιχάλη Χρυσοχοίδη και Λένας Μενδώνη στη νέα κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και στη μαζική μεταγραφή στελεχών του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, εκ των οποίων οι περισσότεροι εξελέγησαν βουλευτές: Θάνος Μωραίτης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Θεοδώρα Τζάκρη κ.α. θα βρίσκονται σε διπλανά έδρανα με τους πρώην συναδέλφους τους από το Κίνημα Αλλαγής. Ακόμη περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα στελεχώσουν προσεχώς τον «νέο ΣΥΡΙΖΑ», στα κομματικά όργανα και στη βουλή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline