Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020  10:52:02

Αυτά είναι τα νέα Προεδρεία των Διαρκών Επιτροπών

Με τη συγκρότησή τους ανοίγει ο δρόμος για την άσκηση νομοθετικού έργου. Πρεμιέρα με το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος.Με την εκλογή των προεδρείων ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη η συγκρότηση των έξι Διαρκών Επιτροπών της Βουλής, ανοίγοντας το δρόμο για την εκκίνηση του νομοθετικού έργου.

Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, εξελέγη ο Γιώργος Στύλιος, ενώ στη θέση του αντιπροέδρου ορίστηκε ο Γιάννης Ανδριανός και γραμματέας ο Χρήστος Ταραντίλης.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος θα έχει το ρόλο του Προέδρου στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, ενώ το προεδρείο συμπληρώνουν η Σοφία Βούλτεψη και ο Ευστάθιος Κωνσταντινίδης ως αντιπρόεδρος και γραμματέας αντίστοιχα.

Στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων πρόεδρος εξελέγη ο Σταύρος Καλογιάννης αναλαμβάνει, αντιπρόεδρος ο Θανάσης Καββαδάς και γραμματέας η Μίκα Ιατρίδη.

Ο Κώστας Γκιουλέκας, αναλαμβάνει χρέη Προέδρου στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικώ Υποθέσεων, με αντιπρόεδρο τον Αναστάσιο Δημοσχάκη και γραμματέα τον Αναστάσιο Χατζηβασιλείου.

Στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, ρόλο Προέδρου θα έχει ο Βασίλης Οικονόμου, αντιπροέδρου ο Κωνσταντίνος Βλάσης και γραμματέα ο Ιάσων Φωτήλας.

Τέλος, στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιώργος Βλάχος με αντιπρόεδρο τον Νικόλαο Ταγαρά και γραμματέα τον Μάξιμο Σενετάκη.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline