Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  08:57:51

Ασύλληπτη η στοχοποίηση Σαμαρά με αφορμή τη Novartis

Προηγήθηκε η συκοφαντική μεθόδευση από δήθεν προστατευόμενους μάρτυρες, που αποδείχθηκαν σύντομα ψευδομάρτυρες, χωρίς καμμία σοβαρή μαρτυρία. Κατασκευασμένοι, μεθοδευμένοι. Ακολούθησαν υπαινιγμοί για μέγα σκάνδαλο, σωρεία δηλώσεων και δημοσιευμάτων στα όρια της σπίλωσης.

Με ευφάνταστες επινοήσεις για βαλίτσες με χρήματα στο Μαξίμου. Και συνέχισαν με άλλες αήθειες μεθόδους « έρευνας» και σπίλωσης. Ποιες ;Βρήκαν σπασμένες τις θυρίδες τους στην Τράπεζα, τόσο η σύζυγος Σαμαρά και του αδελφού του Αλέξανδρου. Το αποκαλύπτει ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, Νίκος Τσούτσιας

Η αρχειοθέτηση της δικογραφίας για τον Αντώνη Σαμαρά για την υπόθεση Novartis δεν αποτελεί μόνον προσωπική δικαίωση για τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά δικαίωση των θεσμών και της δημοκρατίας, δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κ. Σαμαρά, Νίκος Τσούτσιας.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Τσούτσιας έκανε λόγο για πολύ σκοτεινή υπόθεση και ασύλληπτη στοχοποίηση του κ. Σαμαρά.

Πρόσθεσε δε ότι ενώ ο πρώην πρωθυπουργός ήταν στο εξωτερικό με τη σύζυγό του, ενημερώθηκαν ότι θα γίνει έλεγχος σε----τραπεζικές θυρίδες τους. Σύμφωνα με τον κ. Τσούτσια, όταν επέστρεψαν την επομένη βρήκαν σπασμένες τις θυρίδες της συζύγου του, αλλά και του αδελφού του.
Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για την εμπλοκή του ονόματός του στην έρευνα για την Novartis

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline