Τρίτη 23 Απριλίου 2024  10:43:52

Ο Βασίλης Λεβέντης παραμένει αρχηγός, παρά τις εισηγήσεις να αντικατασταθεί

Προεκλογικά αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις, δηλώνοντας ότι έχει κάνει και το κόμμα του μετρήσεις κοινής γνώμης και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η Ένωση Κεντρώων βρίσκεται κοντά στο 4,5% και όχι στα ποσοστά που δίνουν οι πρόσφατες εταιρείες δημοσκοπήσεων.

«Στις 26 Μαΐου οι δημοσκόποι θα σκίσουν τα πτυχία τους και οι πολίτες θα απαλλαγούν και από τον Τσίπρα και από τη ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά. Πήρε 1,40 % και στις εθνικές εκλογές μόλις 1,24%.

"Θα παραμείνω μέχρι να πεθάνω, η Ένωση Κεντρώων θα αναστηθεί και πάλι και μάλιστα σύντομα, όπως είχα δηλώσει το βράδυ των εκλογών στις 7 Ιουλίου" διαμηνύει ο ιδρυτής της, σε όσους του εισηγούνται να παραδώσει την ηγεσία και να μείνει στο πλευρό του νέου αρχηγού. "Ο γιός της γυναίκας του Μάριος Γεωργιάδης θα ήταν η λύση" επιμένουν στελέχη.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, όμως, αρνήθηκε κατηγορηματικά ακόμα και να συζητήσει το θέμα, κατηγορώντας όσους του ζητούσαν να παραδώσει την ηγεσία για "υπονομευτές" και "εχθρούς" του.
Οι εισηγήσεις, όμως, επανήλθαν και μετά τις εθνικές εκλογές, όμως και πάλι ο Βασίλης Λεβέντης είναι ανένδοτος. Οι γνωρίζοντες τονίζουν ότι πλέον χάνεται κάθε ελπίδα για το κόμμα, ο Πρόεδρός του όμως έχει διαφορετική άποψη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline