Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  10:32:01

Από υφυπουργός πάλι γραμματέας αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ τώρα

Περασμένα μεγαλεία για την Ελευθερία Χατζηγεωργίου, την πρώην Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, η οποία από τις 6 Σεπτέμβρη επέστρεψε στην θέση της μετακλητής υπαλλήλου στο πολιτικό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή. Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής βγαίνοντας μάλιστα 10η.

Πάντως η διαδρομή, της Ελευθερίας Χατζηγεωργίου στα κοινά του ΣΥΡΙΖΑ, είναι άκρως εντυπωσιακή.

Ξεκίνησε το 2015, από την ίδια θέση στην οποία κατέληξε και τώρα, αυτήν της θέσης της μετακλητής υπαλλήλου στο πολιτικό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή. Το 2016, διορίζεται στην θέση της Διευθύντριας του πολιτικού γραφείου του τότε κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Ακολούθως, έγινε το μεγάλο βήμα στην πολιτική της καριέρα και στις 15 Φεβρουαρίου 2019, διορίσθηκε, μετά την παραίτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου (η οποία κατέβηκε υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης), υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, θέση την οποία διατήρησε μέχρι και τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Βέβαια κατά την παραμονή της στην συγκεκριμένη θέση, «μοίραζε» χρήμα αφειδώς σε συλλόγους ενόψει των εκλογών, το οποίο όμως στις εκλογές εκ του αποτελέσματος δεν την βοήθησε αφού βγήκε 10η.

 fek30

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline