Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  16:25:42

Τώρα και Αλγερινές συμμορίες

Παρά τις καθημερινές "σκούπες" της ΕΛ.ΑΣ στην κόκκινη ζώνη των Εξαρχείων και τις οργανωμένες επιχειρήσεις που έχουν βελτιώσει αισθητά την κατάσταση, υπάρχουν κάποιες κόκκινες ζώνες που συνεχίζουν να δρουν ανεξέλεγκτα συμμορίες Αλγερινών μαχαιροβγαλτών, ληστών και μακρυχέρηδων.

Μεγάλες και οργανωμένες ομάδες των 6-8 ατόμων που χτυπούν μέσα σε λίγα λεπτά τους στόχους και χάνονται μαζί με τη λεία τους σε καταλήψεις της ευρύτερης περιοχής των Εξαρχείων. Μια τέτοια συμμορία Αλγερινών εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι χτύπησε τον αλλοδαπό φαρμακοβιομήχανο. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 10:οο το βράδυ της Τετάρτης.

Ο 45χρονος με την μελαχρινή καλλονή Μεξικάνα φίλη του και δύο Έλληνες που ζουν στη Γερμανία σταθμεύουν το μαύρο νοικιασμένο SUV BMW στην αρχή της Καποδιστρίου. Ο 45χρονος που ζει μόνιμα στην Ελβετία, σε μια από τις ασφαλέστερες και ήσυχες χώρες του πλανήτη, δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί τι θα συναντούσε δύο ώρες αργότερα στις 12 όταν επέστρεφε από το εστιατόριο που είχε πάει για να περάσει το τελευταίο βράδυ στην Ελλάδα με τους φίλους του.

Οι δράστες που σίγουρα τον παρακολουθούσαν άρπαξαν από μέσα έξι βαλίτσες Louis Vuitton με την πανάκριβη γκαρνταρόμπα του ζευγαριού, ένα τσαντάκι χειρός Louis Vuitton αξίας 6000 ευρώ με κάρτες, προσωπικά έγγραφα, τα διαβατήρια τους και μετρητά αλλά και τέσσερα ρολόγια μάρκας Rolex ένα εκ των οποίων κοστίζει 40.000 ευρώ. Μια γερή "μπάζα" την οποία εκτιμούν οι αστυνομικοί την έκαναν Αλγερινοί και την έκρυψαν σε κάποιο από τα δεκάδες κατειλημμένα κτήρια στα οποία έχουν βρει τα τελευταία χρόνια καταφύγιο οι εγκληματικές ομάδες που δρουν στο κέντρο της Αθήνας.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline