Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  19:28:50

Σαμαράς για Παπαγγελόπουλο : Κατανοώ το παραλήρημα του

«Άλλα σχεδίαζαν κι αλλιώς νέας βγήκε» σχολίασε ο Αντώνης Σαμαράς απαντώντας σχετικά με την ομιλία Παπαγγελόπουλου στη Βουλή για την υπόθεση Novartis.

«Για το παραλήρημά του έχει την πλήρη κατανόησή μου...» σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την ομιλία Παπαγγελόπουλου στη Βουλή για την υπόθεση Novartis.
«Άλλα σχεδίαζαν κι αλλιώς νέας βγήκε» πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός. Δεν θέλησε να επεκταθεί σε περισσότερα. Ιδιαίτερα μάλιστα με την απόφαση της ανακρίτριας κατά της Διαφθοράς κ.Τουλουπάκη να στείλει συο αρχελιο τις ...καταγγελίες εναντίον του από ψευδομάρτυρες μασκοφόρους, που έχει μηνύσει και καταγγείλε δημόσια..

Δριμύ κατηγορώ Παπαγγελόπουλου

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος επιχείρησε να διακηρύξει την αθωότητα του, εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ νέας δύο ανώτατους εισαγγελείς που τον κατηγορούν για πιέσεις αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρώην υπουργός έβαλε στο στόχαστρό του τόσο την Ελένη Ράϊκου όσο και τον Ιωάννη Αγγελή, σε μια προσπάθεια να αποδομήσει νέας ένορκες καταθέσεις νέας στον Άρειο Πάγο, ενώ ισχυρίστηκε ότι η δίωξή του είναι πολιτική για να «τσαλακωθεί και ο Αλέξης Τσίπρας».
Ωστόσο, η Ολομέλεια ενέκρινε με 173 ψήφους «υπέρ» και 83 «κατά» την πρόταση νέας Νέας Δημοκρατίας για τη σύσταση προανακριτικής Επιτροπής εναντίον του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline