Σάββατο 20 Απριλίου 2024  18:21:09

ΠΑΣΟΚ κατά Γερουλάνου: Λειτουργείς υπονομευτικά για την παράταξη

Σφοδρή επίθεση κατά του Παύλου Γερουλάνου εξαπολύει η Χ. Τρικούπη λίγες ημέρες πριν το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ανεβάζοντας το εσωκομματικό θερμόμετρο. Με διαρκή κριτική του την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και θετικές προσεγγίσεις σε θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναμεσά τους τα «Νέο χτύπημα Γερουλάνου κατά Φώφης: Παρωδία το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ -Μόνο εκλεγμένοι να αποφασίσουν για τη θητεία της»

Και επίσης Γερουλάνος: «Παραιτούμαι από υποψήφιος στο ΔΣ της ΚΕΔΕ -Νέες αιχμές κατά Γεννηματά για το Συνέδριο ΠΑΣΟΚ»

Ειδικότερα, πηγές του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την κίνηση του κ. Γερουλάνου ο οποίος χαρακτηρίζει "παρωδία" το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και επιχειρεί να συγκεντρώσει υπογραφές για την διεξαγωγή ενός "δημοκρατικού συνεδρίου", τον εγκαλούν ανοικτά για υπονόμευση.

"Επειδή ο κ. Γερουλάνος γνωρίζει ότι το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είναι και νόμιμο και δημοκρατικό και επειδή γνωρίζει ακριβώς την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, όσα λέει, προκαλούν ζημιά στην παράταξη και είναι υπονομευτικά" τονίζουν από την Χ. Τρικούπη.

Προσθέτουν μάλιστα δηκτικά πως ο κ. Γερουλάνος "δεν μπορεί να κόπτεται για την παράταξη και το ΠΑΣΟΚ αυτός που παράτησε την υποψηφιότητα της ΚΕΔΕ 15 ημέρες πριν τις εκλογές".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline