Τετάρτη 17 Απριλίου 2024  00:14:27

Μητσοτάκης: Ο κυβερνητισμός δεν θα πλήξει την ΝΔ

Ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στο Συνέδριο του κόμματος ξεκαθάρισε πως ο κυβερνητισμός δεν πρόκειται να πλήξει την ΝΔ. «Το κόμμα δεν θα πέσει σε χειμερία νάρκη όσο είναι στην κυβέρνηση.

Το αντίθετο! Η οργανωμένη κομματική μας δομή θα είναι η μόνιμη πηγή που θα τροφοδοτεί την κυβέρνηση με ιδέες, με σχέδια και προβληματισμό. Θα είναι κοντά μας στις καλές αλλά και στις δύσκολες μέρες» είπε. «Η χώρα μας δεν είναι τέλεια, είναι αλήθεια. Το κράτος έχει στρεβλώσεις και αδυναμίες, είναι σε πολλούς τομείς του αναποτελεσματικό. Η δημοκρατία μας και οι θεσμοί μας δοκιμάστηκαν από την κρίση και από τη λαϊκιστική απειλή. Η οικονομία προσπαθεί πλέον να αναπνεύσει και η μεσαία τάξη να προκόψει. Αλλά η Ελλάδα είναι μια χώρα που σε λίγο θα κλείσει 200 χρόνια ζωής.

Πρώτη αυτή υπήρξε νεωτερικό κράτος στη γειτονιά της. Πρώτη αυτή έστησε δημοκρατικούς θεσμούς. Πρώτη αυτή μπήκε στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Και είναι μια χώρα που έχει αποδείξει στους δύο αιώνες ζωής της ότι μπορεί να πέφτει και να ξανασηκώνεται. Γιατί το έθνος μας είναι προοδευτικό και νεωτερικό. Γιατί οι πολίτες τούτης της χώρας έχουν, πάντα είχαν, έμπνευση, όρεξη, εργατικότητα, δημιουργικότητα.

Γιατί δικαιούμαστε οι Έλληνες να πάμε μπροστά και να μην μείνουμε πίσω. Γιατί αξίζουμε καλύτερα και μπορούμε καλύτερα. Ο άνεμος αισιοδοξίας που πνέει ήδη στη χώρα δεν θα κοπάσει. Θα δυναμώσει. Θα τον δυναμώσουμε όλοι μας. Θα τα καταφέρουμε! Για την Ελλάδα που θέλουμε και την Ελλάδα που μας αξίζει! Ζήτω η Νέα Δημοκρατία! Εμπρός για μεγαλύτερες νίκες! Εμπρός για μια Νέα Ελλάδα! Το Μέλλον Αρχίζει Τώρα» ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline