Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  18:26:03

Μητσοτάκης: Είναι μεγάλο σχολείο η πρωθυπουργία

«Είναι ένα μεγάλο σχολείο η πρωθυπουργία και κανείς δεν γεννιέται πρωθυπουργός» σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Αυτό το γραφείο δεν μου ήταν άγνωστο, θυμάμαι και τον πατέρα μου εδώ. Αλλά δεν είχα μπει στην πολιτική για να γίνω πρωθυπουργός» πρόσθεσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ωστόσο τόνισε πως δεν επιθυμεί να χάσει την επικοινωνία με τον κόσμο. «Κάθε γραφείο πρωθυπουργού είναι ένα χρυσό κλουβί. Θέλω να θυμάμαι ότι δεν είμαι εδώ μόνιμος, κάποια στιγμή θα φύγω. Δεν θέλω να με μπολιάσει αυτός ο ιός της αλαζονείας και της έπαρσης» σημείωσε.

«Και περιοδείες θα συνεχίσω να κάνω και αν στα πλαίσια μιας περιοδείας μου κάνω και καμία βόλτα στο βουνό, εξάλλου ο κύριος Τσίπρας με συμβούλεψε να πίνω νερό και να αθλούμαι» αστειεύτηκε με αφορμή τη συζήτηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Κλείνοντας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε: «Έχω κάνει "πολιτική καριέρα" με το να με υποτιμούν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι. Δεν το κάνω ποτέ».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline