Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  11:29:16

Κώστας Βουτσάς: Ακόμα σε δύσκολη κατάσταση της υγείας του

Ο ηθοποιός ήδη για πέντε ημέρες συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Σε επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του δημοφιλούς ηθοποιού Κώστα Βουτσά προέβη την Τρίτη η διοίκηση του νοσοκομείου «Αττικόν». Σύμφωνα με το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν, ο ηθοποιός συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Ο ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο την προηγούμενη Παρασκευή. Το τελευταίο διάστημα συμμετείχε στην παράσταση «Η Σταχτοπούτα» στο θέατρο Broadway.

Το ανακοινωθέν του νοσοκομείου

«Ο κ. Κώστας Βουτσάς διακομίσθηκε επειγόντως στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας.

"Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων.

Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Σπυρίδων Αποστολόπουλος»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline