Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  10:11:16

Η Γιάννα Αγγελοπούλου ξεκινά περιοδεία για το '21– Σε πόλεις με ιστορική σημασία για την Επανάσταση

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα το πρόγραμμα βασικών εκδηλώσεων από την μεγάλη Επιτροπή των Εκδηλώσεων για τα διακόσια χρόνια από το 1821. Με δημοσίευση του σήματος προχθές που δεν φαίνεται να ικανοποίησε τον μέσο πολίτη, με τν κορδέλα γύρω από τη μονάδα-άσσο-ΕΝΑ. Με μάλλον αρνητικά σχόλια.

Παράλληλα όπως διαβάζουμε στον Μικροπολιτικό των ΝΕΩΝ υπάρχει πρόγραμμα πανελλήνιας περιοδείας με στάσεις της προέδρου της Επιτροπής να είναι οι πόλεις – σταθμοί που έχουν ιδιαίτερη ιστορική σημασία για την Επανάσταση. Πρώτος σταθμός της, μάλιστα, θα είναι το Ναύπλιο. Βέβαια δεν είναι εύκολες οι εκδηλώσεις σε περιοχές όπως η Τρίπολη, η Χίος, τα Ψαρά, το Μεσολόγγι χωρίς κριτική και πολεμική στάση κατά της τότε Τουρκίας, της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας στήλης, δεν πρόκειται, για μια προσωπική κίνησή της αλλά για την πρώτη πράξη της «αποκέντρωσης» της διοργάνωσης των εορτασμών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline