Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  13:56:19

Η θητεία Στουρνάρα και η ανανέωση

Εντονη παρασκηνιακή συζήτηση γίνεται και για την ανανέωση της θητείας του Γιάννη Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδος, κυρίως επειδή υπάρχει πίεση από έξω για νέα πρόσωπα σε συγκεκριμένα καίρια πόστα και όχι επειδή υπάρχουν σκιές στη σχέση του κεντρικού τραπεζίτη με το Μέγαρο Μαξίμου. Θεωρείται βέβαιη η ανανέωση τη θητείας του, παρά ή μάλλον εξαιτίας της διαρκούς πολεμικής του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του. Ε

νας άλλος κύκλος συζήτησης αφορά τα υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας, τα διαφορετικά μηνύματα που εκπέμπονται από τους υπουργούς Νίκο Δένδια και Νίκο Παναγιωτόπουλο προς την Τουρκία και πώς μπορεί να υπηρετηθεί καλύτερα η επιλογή της κυβέρνησης να κρατά χαμηλούς τόνους και ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας με την Τουρκία.

Το ενδιαφέρον έχει στραφεί και στα υπουργεία Παιδείας και Υγείας, τα οποία φαίνεται ότι χρειάζονται βοήθεια τόσο στις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσουν όσο και στη διαχείριση της καθημερινότητας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline