Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  18:17:22

Ο Μόσιαλος στέλνει περαστικά στον Μπόρις Τζόνσον

«Όταν επιστρέψει να εξηγήσει την ανεκδιήγητη προσέγγιση για ανόσια της αγέλης». Ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος, εκπρόσωπος της κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για τον κοροναϊό, εύχεται περαστικά στον Μπόρις Τζόνσον, αλλά σημειώνει πως όταν βγει από το νοσοκομείο, θα πρέπει να δημοσιοποιήσει τις εισηγήσεις «για τη διαχείριση της πρώτης φάσης της πανδημίας με την ανεκδιήγητη προσέγγιση της ανοσίας της αγέλης».

Σημειώνεται πως η ανάρτηση του κ Μόσιαλου στο Facebook ήρθε λίγο αφότου έγινε γνωστό πως ο Τζόνσον εισήχθη στο νοσοκομείο.
Δείτε επίσης: Κοροναϊός - Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο ανάμεσα στους νέους και υγιείς;

Η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου:
«Εύχομαι περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον Βρετανό Πρωθυπουργό που από σήμερα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντα του και να ηγηθεί της προσπάθειας αντιμετώπισης της πανδημίας για το καλό όλων όσοι ζούμε στην Αγγλία.

Όταν με το καλό επιστρέψει στη Downing Street θα πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα τις εισηγήσεις των επιστημονικών και πολιτικών του συμβούλων για τη διαχείριση της πρώτης φάσης της πανδημίας με την ανεκδιήγητη προσέγγιση της ανόσιας της αγέλης.
Δεν φταίνε όμως μόνο οι επίσημοι σύμβουλοι. Η συντριπτική πλειοψηφία των Άγγλων ειδικών δεν μιλούσε.

Το περίφημο Faculty of Public Health Medicine δεν είχε ούτε μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου. Αντιθέτως είχαν πολλές φωτογραφίες από τα Χριστουγεννιάτικα πάρτi που είχαν οργανώσει. Πολλοί Άγγλοι συνάδελφοι έλεγαν ότι τους ήταν δύσκολο να κρίνουν την πολιτική της κυβέρνησης και σιωπούσαν.
Να είναι καλά ο Μπόρις και να ξεπεράσει το πρόβλημα πολύ σύντομα.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline