Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  16:25:52

Κεφαλογιάννης: Υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους στα ΜΜΜ

Η χρήση μάσκας στα ΜΜΜ θα είναι υποχρεωτική για εργαζόμενους και επιβάτες, (Λεωφορεία, ΜΕΤΡΟ, Πράσινα, Ηλεκτρικός) σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των περιοριστικών που έχουν ληφθεί λόγω του κορωνοϊού.

Το αντίθετο δεν θα συνιστά απλή παράλειψη αλλά παράβαση. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι να διατηρείται η απόσταση των δύο μέτρων από κάθε επιβάτη, υποχρέωση που θα ελέγχεται εάν τηρείται από ειδικούς υπαλλήλους των ΜΜΜ.

Επιπροσθέτως, ο κ. Κεφαλογιάννης γνωστοποίησε πως ο δακτύλιος δεν θα ισχύσει και για τον μήνα Μάιο, ενώ από τις 4/5 θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς δύο ατόμων πλέον του οδηγού, στη μετακίνηση με τα ΙΧ .

Ωστόσο υπενθυμίζεται πως παραμένει της απαγόρευσης για τις μετακινήσεις εκτός νομού που διαμένουν οι επιβάτες των ΙΧ. Η μετακίνηση σε άλλους νομούς αναμένεται να επιτραπεί σταδιακά από τις 19 Μαΐου. Υπενθυμίζεται πως θα υπάρχουν ενδελεχείς έλεγχοι από τις αρμόδιες Αρχές.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline