Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  11:44:25

Η πρόβλεψη ότι θα πέσουν οι τιμές στις μάσκες

Μέχρι την έκρηξη του κορωνοιού οι χάρτινες μάσκες προστασία, οι λεγόμενες χειρουργικές και μιας χρήσεως είχαν μηδαμινή τιμή. Με ένα ευρώ μπορούσες να προμηθευτείς 3-4 χάρτινες μάσκες.

Για να έλθει η μεγάλη έλλειψη και ζήτηση διεθνώς, αδυναμία εγχώριας παραγωγής αλλά και οι φήμες για κερδοσκοπικά παιχνίδια ορισμένων. Με τις χάρτινες να φτάνουν. τα.... δύο ευρώ και με τις πάνινες και πλενόμενες κα πωλούνται από πέντε και πάνω ευρώ. Όσον αφορά στο θέμα με την διατίμηση στις μάσκες, ο κ. Γεωργιάδης με ατολμία σοόλλ θεμα ε[ο εβδομάδα τώρα, δηλώνει πλέον ότι «με την αύξηση της εγχώριας παραγωγής και την αύξηση στις εισαγωγές υπάρχει επάρκεια» και τόνισε πως «αν χρειαζόταν διατίμηση δεν θα διστάζαμε να την κάνουμε». Παράλληλα παράγοντες του υπουργείου Ανάπτυξης υποστηρίζουν ότι σύντομα η μεγάλη παραγωγή θα οδηγήσει σε μείωση των τιμών πώλησης-αγοράς.

Τέλος, ανέφερε ότι όπως διαπίστωσαν τα συνεργεία ελέγχου του υπουργείου, υπάρχουν και φθηνές μάσκες με πενήντα λεπτά, ενώ όπως είπε «υπάρχουν και οδηγίες για να φτιάξουμε μάσκες μόνοι μας σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline