Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  12:59:26

Αποστάσεις Παπαγγελόπουλου από τον Παππά για την λάσπη κατά Μαρέβας

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος πήρε χθες σαφείς αποστάσεις από τον Νίκο Παππά και τα όσα ακούγονται στο ηχητικό ντοκουμέντο να λέει για τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, σε μια εμφανή προσπάθεια να εξαιρέσει τον εαυτό του από τη στοχοποίηση της συζύγου του πρωθυπουργού από τον κ. Παππά, ο οποίος φέρεται να ζητά από τον Μιωνή να πείσει τον Σταύρο Παπασταύρου να δώσει ψεύτικα στοιχεία για την κυρία Γκραμπόφσκι, ανέφερε πως στο ηχητικό ντοκουμέντο από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο ίδιος είπε κάτι για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

«Και αν ακόμη αυτά που λέγονται για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι είναι σωστά, λέγεται πουθενά ότι εγώ ζήτησα κάτι για τη Μαρέβα; Πουθενά στο ηχητικό. Κι όμως έπαιξαν χθες τα ΜΜΕ ότι δύο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησαν την κυρία Γκραμπόφσκι. Πουθενά δεν βγαίνει ότι εγώ είπα κάτι για τη Μαρέβα».

Αποστάσεις Παπαγγελόπουλου και από ΣΥΡΙΖΑ

Εκτός από τα όσα λέγονται στο ηχητικό για τη Μαρέβα Μητσοτάκη, ο κ. Παπαγγελόπουλος παίρνει αποστάσεις και από τα όσα φέρεται να λέει ο Νίκος Παππάς στο Σάμπι Μιωνή. Ο κ. Παπαγγελόπουλος από την βασική γραμμή αντεπίθεσης του Νίκου Παππά που έγινε και σημερινό πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Αυγή, σχετικά με υποτιθέμενα χρήματα που ο Σταύρος Παπασταύρου πήρε προκειμένου να κάνει προεκλογική εκστρατεία ο Αντώνης Σαμαράς το 2015, ενώ η υπόθεση έχει τεθεί στο αρχείο από τις 7 Ιουλίου 2019 από την Ελένη Τουλουπάκη. Σχετικά με αυτό το θέμα ο κ.Παπαγγελόπουλος ανέφερε πως δεν έχει κανένα στοιχείο και σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline