Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  21:11:52

Πελώνη: Να απαντήσει ο κ. Τσίπρας για τα «μαγαζιά» που λέει ο Παππάς

Το πινγκ πονγκ της αντιπαράθεσης ανάμεσα σε στελέχη της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίστηκε από τη στιγμή που οι διάλογοι Παππά-Μιωνί ήρθαν στο φως.

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη έκανε λόγο για «έντονη οσμή παρακράτους και παράκεντρου». «Ποιο είναι το κεντρικό μαγαζί; Για τι μαγαζιά μιλάμε; Ήταν κεντρικό μαγαζί η κυβέρνηση; Αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει ο κ. Τσίπρας αν γνώριζε» πρόσθεσε. Μιλώντας στον Θέμα 104,6, η κυρία Πελώνη τόνισε πως «προσωπικά θεωρώ μεγάλο σοκ όχι μόνο την ύπαρξη παραδικαστικού που είχε οικονομικές δοσοληψίες, όχι μόνο τη διακίνηση ποινικών δικογραφιών στα υπουργικά γραφεία και τις δοσοληψίες με εισαγγελείς αλλά μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα πώς στοχοποιούνταν αθώοι άνθρωποι και πώς υπήρχε πολιτική στόχευση να πληγεί η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη προκειμένου να πληγεί ο ίδιος».

Η κα Πελώνη υπογράμμισε πως οι εμπλεκόμενοι από τις αποκαλύψεις «θα πάνε με την κανονική δικαιοσύνη ώστε να αποφανθεί και ως προς το ηχητικό το οποίο δεν διέψευσε ο κ. Παππάς».

Στη συνέχεια επανέλαβε πως «θα πρέπει να τοποθετηθεί ο κ. Τσίπρας γιατί ο κ. Παππάς ήταν στενός του συνεργάτης, ήταν κεντρικό πρόσωπο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline