Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  00:10:04

Βούτσης: Επιλεκτική η απομαγνητοφώνηση Μιωνή-Παππά

«Η δυσκολία έγκειται σε όλους τους πολιτικούς σε αυτή τη φάση, σε ένα διαφαινόμενο κάθε μέρα πιο οξύ πολιτικό κλίμα, που αν το συνδέσει κανείς με τη δυσπραγία με την οικονομία, δημιουργεί καταστάσεις που δημιουργούν πολύ μεγάλους προβληματισμούς» σχολίασε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης για τις αποκαλύψεις στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, χωρίς να ταυτίζεται με τον Νίκο Παππά.

Στον απόηχο της πολιτικής θύελλας που έχει ξεσπάσει με φόντο το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας Παππά – Μιωνή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε μιλώντας στον Θέμα 104,6 «εγώ σημειώνω σε σχέση με τα τελευταία, αυτά που είπε ο Νίκος Παππάς, ότι πρόκειται για επιλεκτική απομαγνητοφώνηση παράνομης, ιδιωτικής συνομιλίας και ότι δεν γνώριζε ο κ. Πρωθυπουργός» απάντησε ο κ. Βούτσης και πρόσθεσε ότι «δίνεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τη διαρροή της δικογραφίας εν συνόλω να εκκαθαριστεί μια πολύ νοσηρή κατάσταση» αναφορικά με την έρευνα στην ΕΛΑΣ.

Ζαχαριάδης: Βεβαίως είναι πολιτικό ζήτημα
Για τις αποκαλύψεις στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, μετά την κατάθεση ηχητικού που περιείχε συνομιλία του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή και του πρώην υπουργού Νίκου Παππά, μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης στον ΘΕΜΑ 104,6 και τον Γιάννη Πρετεντέρη.

«Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι αυτό το ηχητικό φαίνεται να έχει καταγραφεί το 2016. Θέλω να πιστεύω ότι αν ήταν τόσο ακράδαντα και ισχυρά αυτά τα δημόσια στοιχεία, έπρεπε να τα προσκομίσουν νωρίτερα» σχολίασε ο κ. Ζαχαριάδης και διερωτήθηκε: «δεν σας κάνει εντύπωση πως μείναμε τέσσερα χρόνια στο σκοτάδι υπό το βάρος συνταρακτικών εξελίξεων;»
«Βεβαίως είναι πολιτικό ζήτημα. Αυτά μένουν να συζητηθούν και να εξακριβωθούν» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline