Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αδωνις: Ούτε στις ταινίες αυτά που αποκαλύπτονται για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας το θέμα είπε «ο κ. Παππάς κατά τη γνώμη μου θα είναι ένας άριστος μάρτυρας κατηγορίας σε ενδεχόμενη δίκη» σχολίασε μιλώντας στον Θέμα 104,6 ο κ. Γεωργιάδης, ενώ τόνισε ότι ο «ελληνικός λαός έχει αυτιά και ακούει».

Απαντώντας στις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι «αν το ηχητικό είναι παραποιημένο, θα κριθεί από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.» ενώ ξεκαθάρισε ότι «η υπόθεση αυτή διερευνήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ και μπήκε στο αρχείο επί ΣΥΡΙΖΑ». «Η ιδέα ότι ο κ. Σαμαράς θα μεσολαβούσε για να κάνει δουλειές στα Σκόπια» μοιάζει με «κωμωδία» συμπλήρωσε.

«Αυτά που αναδύονται τις τελευταίες μέρες προκαλούν εμετό. Δεν είναι η εικόνα χώρας αυτή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης. Στο ίδιο πλαίσιο «είναι απολύτως προφανές ότι λειτουργούσε ένα παρακράτος. Ούτε στις ταινίες τα βλέπεις αυτά και στις ταινίες να τα δεις, δεν τα πιστεύεις» επισήμανε ο ίδιος.

Η σφοδρή αντιπαράθεση αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες της προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.