Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  22:36:56

Υπουργοί στη δημοσκόπηση της Interview

Σε πανελλαδική δημοσκόπηση που διενήργησε για τη Βεργίνα TV η Interview από 13 έως 15 Ιουλίου 2020, η διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ φτάνει το 20,5%, όπως και δύο άλλες στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΦΑ.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 41,7%, έναντι 21,2% του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΙΝΑΛ παραμένει με μικρή απόκλιση από την προηγούμενη δημοσκόπηση, στο 6,5%, ενώ ΚΚΕ και Ελληνική Λύση, εμφανίζονται με το ίδιο ποσοστό (4,6%).

Στη βαθμολογία των υπουργών της κυβέρνησης, πρώτος σε θετικές ψήφους για την αποτελεσματικότητά του αξιολογείται από τους πολίτες ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης με βαθμολογία 7,3 , και ακολουθούν στη δεύτερη θέση ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με 7,1 και στην τρίτη θέση ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με βαθμολογία 7.

Στη συνέχεια, με 6,9 βαθμολογείται από τους πολίτες ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, με 6,7 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης και με 6,2 ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως με 6 και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης με 5,4.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline