Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  13:45:39

Ο Μπαράκ Ομπάμα μόλις αποκάλυψε πως έχει κρυφό λογαριασμό στο Instagram και το Twitter τρελάθηκε

Έναν μυστικό λογαριασμό στο Instagram – το λεγόμενο Finsta – αποκάλυψε πως έχει ο Μπαράκ Ομπάμα σε ένα νέο βίντεο που ανάρτησε στο Twitter, σε μια προσπάθεια να πείσει τους νέους να ψηφίσουν στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές. Το αποτέλεσμα; Να ψάχνουν όλοι να βρουν τον λογαριασμό του.

Τι είναι όμως το Finsta: Το Finsta είναι ένας συντομευμένος όρος για το Fake Instagram, έναν δηλαδή λογαριασμό στο Instagram που χρησιμοποιούν κυρίως οι νέοι για να ανεβάζουν πιο ρεαλιστικές και ειλικρινείς δημοσιεύσεις και τις οποίες μοιράζονται με τους στενούς τους μόνο φίλους.

Η αποκάλυψη για το Finsta και όσα έμαθε να κάνει εν μέσω καραντίνας
Σε ένα βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα χθες, ο Μπαράκ Ομπάμα ευχαριστεί τους νέους ανθρώπους που του δίδαξαν πώς να περάσει τον ελεύθερο χρόνο του στην καραντίνα κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού – από την τρέλα με την παρασκευή μαγιάς μέχρι το «Renegade Challenge» στο TikΤok.

Και ο Μπαράκ Ομπάμα, του οποίου το μυστικό όνομα που του είχαν δώσει οι Μυστικές Υπηρεσίες είναι το «Renegade» δήλωσε ότι απόλαυσε την τελευταία πρόκληση στο «Finsta του» προτού αποτιμήσει τις αρετές της ψηφοφορίας στις εκλογές του Νοεμβρίου και προτείνει στους νέους πώς να πάνε να ψηφίσουν με ασφάλεια εν μέσω της συνεχιζόμενης κρίσης δημόσιας υγείας.

«Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που προσπαθούν να σας μπερδέψουν και να σας παραπλανήσουν σχετικά με αυτές τις εκλογές. Προσπαθούν να σας κάνουν να είστε κυνικοί» δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα σε μια προφανή αναφορά στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες επανειλημμένα έχει προσπαθήσει να σπείρει αμφιβολίες για το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020.

«Προσπαθούν να σας κάνουν να πιστέψετε ότι η ψήφος σας δεν μετράει» πρόσθεσε ο Μπαράκ Ομπάμα. «Μην τους επιτρέψετε να το κάνουν αυτό. Η δημοκρατία μας είναι ένα πολύτιμο αγαθό και εναπόκειται σε όλους εμάς να την προστατεύσουμε».

«Επιχείρηση: Βρες το Finsta του Ομπάμα μόλις ξεκίνησε»
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν είναι βέβαιο ότι ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος έχει όντως λογαριασμό στο Finsta. Πάντως, οι χρήστες του Twitter διασκέδασαν πολύ με την πιθανότητα να έχει μυστικό λογαριασμό στο Finsta.

«Σήμερα έμαθα πως ο Μπαράκ Ομπάμα έχει finsta και θέλω να το βρω» έγραψε ένας χρήστης, με έναν άλλο να προσθέτει: «Αυτό που έμαθα εγώ σήμερα είναι πως ο πρόεδρος Ομπάμα έχει finsta και πρέπει να μάθω τι έχει βάλει εκεί». Ένας άλλος είπε πως τώρα αρχίζει το ψάξιμο με έναν άλλον να τονίζει πως δεν θα ηρεμήσει αν δεν το βρει. Τέλος, ένας ακόμη έγραψε : «Επιχείρηση βρες το Finsta του Ομπάμα μόλις ξεκινά».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline