Τρίτη 23 Απριλίου 2024  10:34:32

Γκάγκα στο MEGA: Αυτή είναι η αληθινή εικόνα στις εντατικές

Αναφερόμενη στο ποια είναι σήμερα η εικόνα στις εντατικές, η ίδια σημείωσε ότι «Υπάρχουν άδεια κρεβάτια. Κάθε φορά που γυρνάει μια μονάδα σε μονάδα για κοροναϊό μειώνονται κρεβάτια για άλλα προβλήματα. Δεν κινδυνεύουμε αυτή τη στιγμή, αλλά αν οι αριθμοί είναι αυξημένοι όπως την περασμένη εβδομάδα, μπορεί να κινδυνεύουμε.

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν πιστεύουμε στον ιό ή ότι δεν φοράμε μάσκα».
«Τα μέτρα έχουν αποτέλεσμα όσο προσπαθούμε όλοι μαζί. Αυτό είναι το στοίχημα που έχει φέρει η πανδημία. Το να προσπαθήσουμε και να δουλέψουμε όλοι για όλους. Δεν έχει νόημα αλλιώς. Έχει σημασία το πώς φέρεται ο καθένας από εμάς. Ένα μικρό ποσοστό μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα», τόνισε η κ. Γκάγκα διευθύντρια ΜΕΘ στο Σωτηρία στη συνέχεια.

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown, η. κ. Γκάγκα είπε ότι «Δεν γνωρίζω και ελπίζω ότι δεν θα είναι στο τραπέζι ένα γενικό lockdown. Αν χειροτερέψουν τα πράγματα πολύ, φαντάζομαι ότι θα είναι μία μοιραία λύση. Αλλά δεν το θέλουμε αυτό».
«Σε μέρη που ακόμα και έξω ερχόμαστε σε κοντινές αποστάσεις, είναι σημαντικό να φοράμε μάσκα. Θα προτιμούσα να το κάνουμε από μόνοι μας αυτό», τόνισε η ίδια σχετικά με το αν θα εφαρμοστεί ως μέτρο η υποχρεωτική καθολική χρήση μάσκας.

«Αυτοί που δεν πιστεύουν, τους παρακαλώ να έρθουν στο νοσοκομείο να δουν τι γίνεται. Ακόμη και αν δεν το πιστεύουν ας το αναλάβουμε σαν μέτρο που προστατεύει τους γύρω μας», είπε κλείνοντας απευθυνόμενοι στους αρνητές του ιού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline