Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  20:15:14

Ο Λαγός ως παλληκαράς δεν κατέθεσε αίτημα αναστολής -«Δεν αναγνωρίζω τη διαδικασία», λέει και προκαλεί

Οι δικηγόροι του Γιάννη Λαγού δήλωσαν στο δικαστήριο ότι δεν θα υποβάλουν αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής του μέχρι το δεύτερο βαθμό.

Διάβασαν, ακόμη, επιστολή του Γιάννη Λαγού προς το δικαστήριο, στην οποία αναφέρει ότι οι δικαστές μερολήπτησαν και ότι δεν αναγνωρίζει τη διαδικασία.

Παραμένοντας προκλητικός και απειλώντας ότι θα βρει καταφύγιο στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, ο Γιάννης Λαγός ανέφερε στη δήλωσή του: «Το δικαστήριο λειτούργησε μεροληπτικά εις βάρος μου. Με καταδίκασε βάσει εντολών. Δεν αναγνωρίζω τη διαδικασία και θα προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για να αποδείξω τι έλαβε χώρα. 5,5 χρόνια όφειλε η δικαιοσύνη να αντιληφθεί όσα αντιλήφθηκαν εισαγγελείς και δικαστές και ενώ όφειλε να είναι τυφλή αποδείχτηκε ότι λειτουργούσε κατόπιν εντολών».

Πέρα από τον Γιάννη Λαγό δεν κατέθεσε αίτημα αναστολής ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Λαγός, απών κατά τα 5,5 χρόνια της δίκης, εμφανίστηκε ξαφνικά στο δικαστήριο τη Δευτέρα, λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας για τις ποινές, καταθέτοντας αίτημα εξαίρεσης του διακαστηρίου σε μια προφανή προσπάθεια να καθυστερήσει την όλη διαδικασία και αμέσως μετά, όπως φάνηκε και στις αποκλειστικές φωτό του iefimerida ταξίδεψε πρώτη θέση για Βρυξέλλες απολαμβάνοντας τα προνόμια του ευρωβουλευτή (της Ευρώπης που καταγγέλλει σε κάθε ευκαιρία). Σε κάθε περίπτωση εδώ και καιρό έχει αρχίσει η διαδικασία για να σπρώξουν τον καταδικασθέντα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιάννη Λαγό εκτός ευρωβουλής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline