Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  15:33:00

Η επίσκεψη-αντίδραση Ακάρ ή Ερντογάν στην Αδριανούπολη

Μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αρμόδιοι παράγοντες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το επόμενο διάστημα κορυφαίος παράγοντας της τουρκικής ηγεσίας, για παράδειγμα ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ ή ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν να επισκεφθεί την περιοχή της Αδριανούπολης.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη άλλωστε στις 13 κι 14 Σεπτεμβρίου, όταν ο Χουλουσί Ακάρ μετέβη στο Κας για να υποβαθμίσει την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Καστελλόριζο. Παράλληλα, ενδεχόμενο υπάρχει και για επίσκεψη στα κατεχόμενα του ΥΠΕΞ Νταβούτογλου, μετά την εκλογική νίκη του εκλεκτού τους Τατάρ.

«Αναμένονται νέες επισκέψεις υψηλόβαθμων Τούρκων υπουργών στον Έβρο -ενδεχομένως ακόμα και του Τούρκου προέδρου αυτή τη φορά- συνδυασμένες οπωσδήποτε με fake news που θα μιλούν για φάλαγγες μεταφερόμενων στρατευμάτων από Συρία, Λιβύη, Σομαλία και άλλα φανταστικά μέρη» σημειώνουν οι ίδιες πηγές με τις οποίες συνομίλησε το protothema.gr.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline