Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  02:50:44

Χαρδαλιάς: Κρίσιμη η κατάσταση στη Βόρεια Ελλάδα

Πάνω από 5.000 είναι τα ενεργά κρούσματα στη χώρα μας, σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Πάνω από 5.000 είναι τα ενεργά κρούσματα στη χώρα μας, σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Ο υφυπουργός σημείωσε πως η κατάσταση στη Βόρεια Ελλάδα είναι κρίσιμη.

Επεσήμανε πως θα υπάρξουν συζητήσεις αύριο από τους ειδικούς του υγειονομικού χάρτη ασφαλείας, υπονοώντας το ενδεχόμενο αυτές οι τρεις Π.Ε. να αλλάξουν επίπεδο ασφαλείας:

«Καλούμε να παραμείνουν οι κάτοικοι των Ιωαννίνων, της Καστοριάς και της Θεσσαλονίκης να βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση, καθώς παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο τα τελευταία 24ωρα.
Θα υπάρξει επισκόπηση των δεδομένων από τους ειδικούς του επιδημιολογικού χάρτη αύριο, Τετάρτη στις 17:00 το απόγευμα».

Σχετικά για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα για την Superleague:
Τις προηγούμενες εβδομάδες είχε διαμορφωθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο πως μπορεί αυτό να επιταχθεί με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα και τους κανόνες προστασίας.
Όμως η ροή των αποτελεσμάτων των κρουσμάτων των τελευταίων ωρών και η επιθετική έξαρση της πανδημίας οδήγησαν τον πρωθυπουργό στην ανάκληση της απόφασης για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline