Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  06:36:48

Βίτσας για Πολυτεχνείο: Να πειθαρχήσουν όλοι – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει συμβολικές δράσεις

Την άποψη ότι όλοι πρέπει να πειθαρχήσουν και να γίνουν συμβολικές δράσεις τιμής του Πολυτεχνείου, εξέφρασε ο Δημήτρης Βίτσας, πρώην υπουργός , βουλευτής και αντιπρόεδρος τη Βουλής.

Μιλώντας στο Θέμα 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι κλιμάκιο του κόμματός του θα καταθέσει στεφάνι, με μικρή αντιπροσωπεία και υπογράμμισε ότι πρέπει να αποφευχθεί κάθε ένταση στις 17 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Βίτσας εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης και ειδικά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη υποστηρίζοντας ότι καλλιεργούν την ένταση.

Βίτσας: Παραδειγματική η πρόταση για Λινού

Σχολιάζοντας τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, ο κ. Βίτσας υπογράμμισε ότι ανέμενε από την κυβέρνηση και τον υπουργό Υγείας να παρουσιάσουν ένα σχέδιο για τη στήριξη και την ενίσχυση του ΕΣΥ και επανέλαβε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής.

Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι το κόμμα του δεν ζητά οικουμενική κυβέρνηση και χαρακτήρισε την Αθηνά Λινού μια παραδειγματική πρόταση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline