Σάββατο 20 Απριλίου 2024  14:30:05

Πειθαρχική έρευνα ξεκινά ο ΔΣΑ για το πάρτι Βερβεσού

Στο μικροσκόπιο του πειθαρχικών οργάνων του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας μπαίνει το πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Βερβεσού. Εκτός από τις ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες, ο πρόεδρος του ΔΣΑ βρίσκεται αντιμέτωπος και με ενδεχόμενες πειθαρχικές.

Παρέμβαση εισαγγελέα για το κορωνοπάρτι του προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσού
Ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Πειθαρχικών Συμβουλίων του ΔΣΑ, Χαρ. Αναλυτής έδωσε εντολή για τη διενέργεια πειθαρχικής έρευνας τόσο για τον Δ.Βερβεσό όσο και για τους άλλους δικηγόρους που έλαβαν μέρος στο πάρτι γενεθλίων.
Την έρευνα θα διενεργήσει ο πειθαρχικός σύμβουλος Αθανάσιος Βαρλάμης.

Πάντως εξ αρχής ο Δημ. Βερβεσός έχει τεθεί στη διάθεση των αρμοδίων οργάνων, ώστε να διερευνηθεί η υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ξέσπασε σάλος από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν από το πάρτι γενεθλίων που έκανε ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός, εν μέσω πανδημίας και lockdown.

Σε βίντεο μάλιστα ακούγεται και το σύνθημα: «Σεισμός, σεισμός Δημήτρης Βερβεσός και... Συνωστισμός!».

Νωρίτερα είχαν δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες που ανέβηκαν σε λογαριασμό στο Instagram από παρόντα στο πάρτι (ο οποίος στη συνέχεια τις διέγραψε αναλογιζόμενος προφανώς τον σάλο που θα επακολουθούσε) στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ όπου συγκεντρώθηκαν περί τα δέκα άτομα.

Μάλιστα άνοιξαν και σαμπάνιες για να γιορτάσουν το γεγονός. «Γιορτάζουμε τον γίγαντα μας», ήταν μερικές από τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις φίλων του.

Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, ο μόνος που φορούσε μάσκα ήταν ο Δημ. Βερβεσός.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline