Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  10:05:13

Τσιόδρας: Ο Λιγνάδης ούτε φίλος του Μητσοτάκη ήταν, ούτε του έκανε μαθήματα ορθοφωνίας

«Κάποιοι προσπαθούν να εκφυλίσουν το ελληνικό #metoo σε ελληνικό QAnon» υπογραμμίζει ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας.


«Αρκετά πια με τη λάσπη: Ο Λιγνάδης δεν ήταν φίλος του Πρωθυπουργού» επισημαίνει σε ανάρτησή του ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντας επίσης «χονδροειεδές ψέμα» ότι ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου έκανε μαθήματα ορθοφωνίας στον κ. Μητσοτάκη.

«Κάποιοι προσπαθούν να εκφυλίσουν το ελληνικό #metoo σε ελληνικό QAnon» υπογραμμίζει ο Δημήτρης Τσιόδρας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δ. Τσιόδρα έχει ως εξής:

«Αρκετά πια με τη λάσπη: Ο Λιγνάδης δεν ήταν φίλος του Πρωθυπουργού. Τον γνώριζε μόνο από παραστάσεις που είχε παρακολουθήσει. Άλλο χονδροειεδές ψέμα: ότι του έκανε μαθήματα ορθοφωνίας. ΠΟΤΕ δεν συνέβη. Κάποιοι προσπαθούν να εκφυλίσουν το ελληνικό #metoo σε ελληνικό QAnon».
Αρκετά πια με τη λάσπη: Ο Λιγνάδης δεν ήταν φίλος του Πρωθυπουργού. Τον γνώριζε μόνο από παραστάσεις που είχε παρακολουθήσει. Άλλο χονδροειεδές ψέμα: ότι του έκανε μαθήματα ορθοφωνίας. ΠΟΤΕ δεν συνέβη. Κάποιοι προσπαθούν να εκφυλίσουν το ελληνικό #metoo σε ελληνικό QAnon
— Dimitris Tsiodras (@DTsiodras) February 22, 2021

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline