Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  06:34:27

Μητσοτάκης: Η απομάκρυνση και ο διορισμός Λιγνάδη----

«Είπατε πως δεν έγινε προκήρυξη για τον κ. Λιγνάδη. Εσείς με διαγωνισμό τοποθετήσατε τον κ. Λιβαθινό, κύριε Τσίπρα;» Αναρωτήθηκε χθες στη Βουλή ο Πρωθυπουργός.

«Μιλήσατε για συγκάλυψη. Ποια συγκάλυψη;», αναρωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζοντας την ομιλία του και απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ο κ. Λιγνάδης απομακρύνθηκε 5 ώρες από τη δημοσίευση της πρώτης καταγγελίας, που ήταν ανώνυμη αλλά τον φωτογράφιζε με σαφήνεια. Το παραδέχτηκε ο εκπρόσωπός σας. Συνελήφθη αμέσως μετά την πρώτη μήνυση. Ζητήσατε την παραίτηση της υπουργού γιατί έπρεπε να ξέρει. Αλλά να ξέρει τι, για τις σκοτεινές πλευρές ενός ανθρώπου;

Αυτές που γνωρίζατε εσείς ως πρωθυπουργός όταν είχατε τον ίδιο πρόσωπο διευθυντή της Νέας Σκηνής του Εθνικού; Ή μήπως αυτές που συνάδελφοί του λένε τώρα εκ των υστέρων ότι ήξεραν αλλά τις κάλυπτε η ομερτά του επαγγέλματος. Είπατε ότι δεν έγινε προκήρυξη. Εσείς τον κ. Λιβαθινό με προκήρυξη τον διορίσατε;», ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρωθυπουργός.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline