Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  12:06:50

«Θεωρώ ότι η κυρία Μενδώνη είναι πολύ αποτελεσματική υπουργός»

Επικριτικός αλλά τεκμηριωμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην «Αυγή» και τον έδειχνε μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη μετά από μια θεατρική παράσταση. Ωστόσο, όπως είπε ο πρωθυπουργός, «κάτι έλειπε από τη φωτογραφία.

Έλειπε η κυρία Κονιόρδου. Αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσιεύσατε και αυτή η πραγματική. Αυτές είναι σταλινικές πρακτικές, κ. Τσίπρα. Δεν γίνονται σε σοβαρές χώρες τέτοια πράγματα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δείχνοντας τις δύο φωτογραφίες.

«Κατανοώ απόλυτα να ζητάτε παραίτηση υπουργού. Ο βάλτος, όμως, στον οποίο έχετε σύρει την αντιπαράθεση δεν είναι δικαίωμά σας. Είναι αριστερόστροφος τραμπισμός. Πρακτικές που καταδικάστηκαν στην ΗΠΑ», είπε και συνέχισε: «Η δική μας δουλειά είναι η συνοχή και η σωστή αξιολόγηση της κυβέρνησης και της κυρίας Μενδώνη. Η πολιτική ευθύνη βαραίνει εμένα. Θεωρώ ότι η κυρία Μενδώνη είναι πολύ αποτελεσματική υπουργός. Χάρις σε αυτήν προχωρούν σημαντικά έργα όπως το Ελληνικό, το μετρό Θεσσαλονίκης, η Εθνική Πινακοθήκη, η Ακρόπολη έγινε προσιτή σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στη διάρκεια της πανδημίας οι άνθρωποι στον πολιτισμό απέκτησαν μητρώο. Βρήκε λύση και μάλιστα συναινετική, οριστικά λύθηκε το πρόβλημα των πνευματικών δικαιωμάτων. Είναι καλή υπουργός κι ας έχει αναστατώσει αρκετές συντεχνίες. Μεγάλο λάθος που χαρακτήρισε τον κ. Λιγνάδη επικίνδυνο, αλλά αυτό δεν ισοσκελίζει το έργο της», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline