Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  15:34:14

Η Μαρία Ναυπλιώτου θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας για τέταρτη χρονιά

Μέσα από τον νέο κύκλο της παράστασης «Master Class» που θα φιλοξενηθεί τον ερχόμενο χειμώνα στο θέατρο Παλλάς. Το «Master Class», η παράσταση φαινόμενο για τη Μαρία Κάλλας, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Ναυπλιώτου, που έχει αποθεωθεί από κοινό και κριτικούς, θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά την θριαμβευτική πορεία του, σε διαφορετικό όμως χώρο.

Από Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, θα φιλοξενείται στο Θέατρο «Παλλάς» για περιορισμένο αριιθμό παραστάσεων.

Ο νέος αυτός κύκλος της παράστασης στον συγκεκριμένο χώρο αποτελεί την εκπλήρωσης της επιθυμίας του παραγωγού της Μιχάλη Αδάμ, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, χτυπημένος από κορωνοϊό.

Έτσι λοιπόν ο μύθος της κορυφαίας Μαρίας Κάλλας θα ζωντανέψει και πάλι στο θεατρικό σανίδι μέσα από την εξαιρετική ερμηνεία της Μαρίας Ναθπλιώτου

Η μετάφραση του έργου είναι του ποιητή Στρατή Πασχάλη, που θέλησε να μείνει πιστός τόσο στο ύφος όσο και στο γράμμα του πρωτότυπου κειμένου, διασώζοντας το νεύρο, την ενέργεια, το καυστικό χιούμορ και το πάθος του. Τη σκηνοθεσία του «Master Class» υπογράφει ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης της νεότερης γενιάς Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline