Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  11:10:21

«Ναι» από Μητσοτάκη σε Γεννηματά

Ο Πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης απάντησε χ θετικά στην επιστολή της προέδρου του ΚΙΝΑΛ κ. Γεννηματά με την οποία κατέθετε αίτημα για τη σύγκληση κοινής συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων με αντικείμενο έναν νέο κλιματικό νόμο.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σημείωνε πως στόχος είναι η διαμόρφωση διακομματικής συναίνεσης ώστε να υπερψηφιστεί ο νόμος με την ευρύτερη δυνατή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, κάτι που βρήκε θετικό τον πρωθυπουργό, ο οποίος ήδη έχει δώσει σχετική εντολή στον κ. Σκρέκα. «Στόχος μας είναι ο νέος νόμος να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση στα μέσα Ιουνίου, ώστε μέσα από μια ευρεία διακομματική συναίνεση να οργανώσουμε τη μετάβασή μας σε μια κλιματικά ουδέτερη οικονομία», απάντησε στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Βουλής όρισε την κοινή συνεδρίαση για την Τρίτη 18 Μαΐου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline