Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  14:15:24

Επαναλειτουργία της μουσικής στην εστίαση ζητούν επτά βουλευτές της ΝΔ

Επτά βουλευτές της ΝΔ ζητούν από το Ν. Χαρδαλιά να επανεξετάσει το μέτρο της απαγόρευσης της μουσικής καθώς και αυτό της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, καθώς εκτιμούν ότι οι περιορισμοί αυτοί θα δημιουργήσουν σημαντικά εμπόδια στην ομαλή επαναλειτουργία της εστίασης.


Στην επιστολή τους, οι 7 βουλευτές της ΝΔ τονίζουν την ανάγκη να τηρηθούν απαρέγκλιτα τα προληπτικά μέτρα, όπως οι αποστάσεις μεταξύ τραπεζιών, η αποκλειστική χρήση της εστίασης σε υπαίθριους χώρους από καθήμενους επισκέπτες, η χρήση των αυτοδιαγνωστικών τεστ και η ορθή και συνεχής χρήση μάσκας από τους εργαζομένους, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού και υπερμετάδοσης του ιού.

Επισημαίνουν, ωστόσο, την απογοήτευση των επαγγελματιών του χώρου της εστίασης για τους περιορισμούς σχετικά με τη μουσική καθώς και την απαγόρευση κυκλοφορίας, που θα υποχρεώσει τα καταστήματα να κλείνουν το αργότερο στις 22.45.

Εκτιμώντας ότι οι περιορισμοί αυτοί θα δημιουργήσουν σημαντικά εμπόδια στην ομαλή επαναλειτουργία της εστίασης, ενώ το ωράριο θα προκαλεί σε καθημερινή βάση συνωστισμό κατά την έξοδο των πελατών, οι βουλευτές προτείνουν την άρση της απαγόρευσης μουσικής στην εστίαση καθώς και την παράταση της κυκλοφορίας τουλάχιστον μέχρι τα μεσάνυχτα.

Ο Βουλευτές της ΝΔ που είναι οι Χριστόφορος Μπουτσικάκης (Α' Πειραιά), Ανδρέας Κατσανιώτης (Αχαΐας), Κωνσταντίνος Κυρανάκης (Νότιος Τομέας Αθηνών), Χρήστος Μπουκώρος (Μαγνησίας), Ιωάννης Μελάς (Α' Πειραιά), Χρήστος Δερμετζόπουλος (Έβρου) και Θεμιστοκλής Χειμάρας(Φθιώτιδας).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline