Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  11:36:55

Νέα κατάθεση του 32χρονου πιλότου, υπέρ της «ψυχολόγου»-συμβούλου τους

Κύριες και δευτερεύουσες πτυχές της όλης εγκληματικής υπόθεσης στα Γλυκά Νερά που κλείνει ένα μήνα,. Χωρίς να έχουμε ακόμα ραγδαίες και εντυπωσιακές εξελίξεις, παρά τις τόσες εξαγγελίες της ΕΛΑΣ για ευρήματα σπουδαία, στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τον σύζυγο της άτυχης κοπέλας να δίνει νέα κατάθεση στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, αυτή τη φορά η κατάθεση του 32χρονου πιλότου αφορούσε το ζήτημα της «ψυχολόγου», Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία έχει βρεθεί έντονα στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, σήμερα ο 32χρονος πιλότος βρέθηκε στο Τμήμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.
Οι αρχές κάλεσαν τον τραγικό σύζυγο προκειμένου να απαντήσει στα ερωτήματά τους σχετικά με τη δράση της «ψυχολόγου» Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία παρουσιαζόταν ως κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά ήταν.

«Σημαντικές» οι συμβουλές που τους έδινε

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 32χρονος υποστήριξε ότι το ζευγάρι έκανε 8 συνεδρίες με την κυρία Μυλωνοπούλου, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως «σημαντικές» τις συμβουλές που έλαβαν για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Καρολάιν με την εγκυμοσύνη της.
Επίσης, ο 32χρονος πιλότος ανέφερε ότι μίλησε με την «ψυχολόγο» δύο 24ωρα μετά το τραγικό συμβάν, όταν του τηλεφώνησε για να εκφράσει τα συλλυπητήριά της, ενώ σημείωσε πως ο ίδιος της έδωσε άδεια να βγει να μιλήσει στα ΜΜΕ.

Τέλος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η διαγραφή της κυρίας Μυλωνοπούλου είχε να κάνει με οικονομικής φύσεως ζητήματα και όχι για τα ανύπαρκτα πτυχία της όπως ανέφεραν από τη Μεγάλη Στοά Ελλάδος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline