Σάββατο 20 Απριλίου 2024  02:52:31

Τι ζητούν οι δεκάδες χιλιάδες followers του Μπάμπη

Κατά δεκάδες χιλιάδες τα σχόλια καταδίκης-απώθησης και η αναλυτική τους αναφορά. Συνήθως αρνητική, σύνθετη αλλά όχι μόνο.

Πέμπτη βράδυ (17/6) γίνεται γνωστή η μεγάλη ανατροπή της υπόθεσης που συγκλόνισε τον κόσμο παγκοσμίως. Ο 33χρονος πιλότος ομολογεί πως είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν και πως σκηνοθέτησε τη ληστεία. Από εκείνη την στιγμή ερωτήματα προκλήθηκαν με το γεγονός πως οι followers στο Instagram του πιλότου αρχίζουν να αυξάνονται. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν την οργή τους με σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του. Μέχρι την Κυριακή οι κάθε είδους followers του προφίλ του αλλά και σχολιαστές στο Διαδίκτυο, υπολογίζεται να έχουν ξεπεράσει τους 30.000.

Σχολιάζοντας το όλο φαινόμενο ψυχολόγος της αστυνομίας εξηγεί πως ο κόσμος ζει όλο και περισσότερο μέσα από τα social χωρίς να ασχολείται με την πραγματική του ζωή ή θεωρώντας ότι η κανονική του ζωή είναι μέσα από το κινητό. «Το ζευγάρι αυτό ας πούμε στα social φαίνεται ένα πάρα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. Παρόλα αυτά έχει συμβεί αυτό το τραγικό γεγονός που δείχνει ότι το ζευγάρι μάλλον δεν ήταν τόσο αγαπημένο όσο φαίνεται στα social» δηλώνει ενδεικτικά.

Παράλληλα, αναφέρει πως υπάρχουν δύο ειδών ακόλουθοι. Οι περίεργοι και οι άλλοι που μπήκαν στο προφίλ προκειμένου να τον καταραστούν και να εκφράσουν την οργή τους. «Από τα σχόλια στις 2-3 πρώτες αναρτήσεις φαίνεται ότι οι χρήστες του εύχονται ότι χειρότερο μπορεί να φανταστεί κάποιος και για αυτόν τον λόγο τον ακολουθούν. Επίσης τον ακολουθούν για να γράψουν τέτοια σχόλια και να δουν τι θα γίνει. Θα ανέβει κάτι άλλο; Θα απαντήσει κάποιος άλλος στο σχόλιο που έγραψα; Πόσες καρδούλες θα κάνουν στο σχόλιο αυτό;»

Στην αρχή όπως λέει τον είδαν με συμπάθεια και μπορεί να ήθελαν ακόμη και να του γράψουν κάποιο υποστηρικτικό μήνυμα βλέποντας ένα νέο άτομο να έχει χάσει την γυναίκα του ενώ έχουν και ένα μωράκι και τώρα συμβαίνει το αντίθετο. Αυτός είναι που σκότωσε την γυναίκα του που είχε όλη την ζωή της μπροστά και άφησε ορφανό το παιδί τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline