Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  23:03:22

Προφυλακίσθηκε τελικά ο Πέτρος Φιλιππίδης, Δεν έπεισε εισαγγελέας και ανακριτή.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του γνωστού ηθοποιού ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης δύο μήνες μετά την άσκηση δίωξης εις βάρος του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.
Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του γνωστού ηθοποιού ο οποίος τις επόμενες ώρες θα πάρει το φυλακιστήριο και θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της φύσεως των αδικημάτων του (σεξουαλικά εγκλήματα) θα οδηγηθεί είτε στις φυλακές Τρίπολης είτε στις φυλακές Γρεβενών, χωρίς να αποκλείεται και ο Κορυδαλλός.
Υπενθυμίζεται, ότι η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση από τη πρώτη στιγμή σήκωσε αμέσως τα «μανίκια» για να ολοκληρωθεί και αυτό το στάδιο της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κλήθηκαν και κατέθεσαν ήδη τα τρία φερόμενα θύματα, επιβεβαιώνοντας όσα κατέθεσαν και στον εισαγγελέα, ενώ φαίνεται πως έχουν καταθέσει και μάρτυρες της υπόθεσης. Ωστόσο, φαίνεται πως για μια από τις δυο περιπτώσεις απόπειρας βιασμού έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία για τον ηθοποιό.

Σημειώνεται, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014. Μάλιστα, σε δύο από τις περιπτώσεις φέρεται να χρησιμοποίησε τα θέατρα στα οποία εργαζόταν για να προβεί -όπως καταγγέλλεται- σε ασελγείς πράξεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline