Σάββατο 20 Απριλίου 2024  13:47:08

Μπακογιάννη προς Φίλη: Να βγούμε μαζί να πείσουμε τον κόσμο να εμβολιαστεί

Χαιρετίζοντας την πρόταση του Νίκου Φίλη, για τη λήξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού προκειμένου να γίνει η τρίτη δόση εμβολίου, η Ντόρα Μπακογιάννη του απήυθηνε δημόσια πρόταση να επιχειρήσουν από κοινού να πείσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Η βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε την πρόταση του τομεάρχη Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ ως εξαιρετική και σωστή, ενώ τόνισε ότι ουδεμία σημασία έχει σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκει ο καθένας, αφού ο στόχος είναι κοινός.
Στη συνέχεια, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κ. Μπακογιάννη κάλεσε τον Νίκο Φίλη να βγουν «πλατεία – πλατεία, χωριό – χωριό» να επιχειρήσουν διά της πειθούς να εξηγήσουν στον κόσμο τα οφέλη του εμβολιασμού.

Ο κ. Φίλης, προ ημερών, είχε προτείνει να μην ισχύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού για όσους δεν πάνε να κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου. «Σε εύλογο χρονικό διάστημα (π.χ. ένα μήνα μετά την παρέλευση 6μήνου από τον πλήρη αρχικό εμβολιασμό) θα πρέπει προφανώς να παύει η ισχύς των πιστοποιητικών ελεύθερης πρόσβασης σε εργασία, πολιτιστικές δραστηριότητες, εστίαση, μεταφορές. Συμπολίτες που θα έχουν απολέσει μέγα μέρος της ανοσοποιητικής τους ικανότητας θα ήταν ανεύθυνο και επικίνδυνο να εξακολουθούν να κυκλοφορούν ως "πλήρως εμβολιασμένοι". Οφείλουμε να μιλήσουμε και για αυτό», είχε πει χαρακτηριστικά.

Μπακογιάννη – Κάλεσε τον Νίκο Φίλη να βγουν σε καφενεία και πλατείες για να πείσουν για την τρίτη δόση
Η Ντόρα Μπακογιάνη χαρακτήρισε καλή την πρόταση του Νίκου Φίλη να λήγει μετά το εξάμηνο το πιστοποιητικό εμβολιασμού και τον κάλεσε να συμμετέχουν μαζί σε καμπάνια πειθούς για τη χορήγηση της τρίτης δόσης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline