Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  04:57:48

Ηλιόπουλος, ακραία αντιπολιτευτικός: «Προσωπικά υπεύθυνος ο Κ. Μητσοτάκης για κάθε ανθρώπινη απώλεια εκτός ΜΕΘ»

Επίθεση στην κυβέρνηση για το ζήτημα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, καταγγέλλοντας τον πρωθυπουργό: «Αντί για την δημόσια υγεία, προστατεύει τους κλινικάρχες που βγάζουν υπερκέρδη, αφού αρνείται να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές».


Ακολουθεί πλήρης η δήλωση:

»Συγγενείς ασθενών καταγγέλλουν επώνυμα πως οι άνθρωποί τους πέθαναν πρόχειρα διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ. Γιατροί παραδέχονται δημόσια ότι έφτιαξαν πρόχειρες ΜΕΘ σε απλές κλίνες με αποτέλεσμα να έχουμε έκρηξη της θνητότητας. Υγειονομικοί καταγγέλλουν ότι ήδη αναγκάζονται να επιλέγουν ποιος θα νοσηλευτεί σε ΜΕΘ.

Και ο κ. Μητσοτάκης, δύο χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και τις επαναλαμβανόμενες ανοησίες του για τελευταίο μίλι, ακόμα λέει πως δεν έχει ξεφύγει η πανδημία, πως έχει ενισχύσει το ΕΣΥ. Αντί για την δημόσια υγεία, προστατεύει τους κλινικάρχες που βγάζουν υπερκέρδη, αφού αρνείται να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές. Ο κ. Μητσοτάκης είναι προσωπικά υπεύθυνος για κάθε ανθρώπινη απώλεια εκτός ΜΕΘ.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline