Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Η δράστις «είχε απειλήσει με όπλο τη 12χρονη κόρη της»

Για το χθεσινό περιστατικό στο Χαλάνδρι, κατά το οποίο 49χρονη αλλοδαπή πυροβόλισε και τραυμάτισε σοβαρά 68χρονο οφθαλμίατρο, μίλησε σήμερα η σύζυγος του θύματος.

Για το θλιβερό περιστατικό στο Χαλάνδρι, κατά το οποίο 49χρονη αλλοδαπή πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά 68χρονο οφθαλμίατρο, μίλησε και αποκάλυψε η Αγγλίδα σύζυγος του θύματος.

Αναφερόμενη στη χθεσινό συμβάν και την ώρα των πυροβολισμών, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η 49χρονη αλλοδαπή ενοχλεί εδώ και καιρό την οικογένεια, ενώ τόνισε ότι στο παρελθόν είχε βάλει πιστόλι στο κεφάλι της 12χρονης κόρης της, την οποία απέκτησε με τον 68χρονο.
«Ήμουν πάνω γιατί ήξερα ότι η Κλαούντια ήταν κάτω και προσπαθούσαμε να γυρίσει η Μελίνα με όση ασφάλεια γίνεται, γιατί δεν είχαμε υποστήριξη καθόλου όλα αυτά τα χρόνια, και άκουσα τους πυροβολισμούς», αναφέρει η γυναίκα.

Η σύζυγος του 68χρονου πιστεύει ότι η επίθεση είχε στόχο την ίδια, ενώ σημειώνει ότι η οικογένεια έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της 49χρονης και διερωτάται γιατί ήταν ελεύθερη τόσα χρόνια.
Η σύζυγος του 68χρονου οφθαλμιάτρου δήλωσε επίσης ότι εξαιτίας του φόβου η 12χρονη κόρη της δεν είχε φυσιολογική ζωή, γιατί δεν μπορούσε να βγει έξω ελεύθερα.
Ο οφθαλμίατρος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να παραμείνει στη ζωή.

Το χρονικό

Ο 68χρονος επέστρεφε, χθες το μεσημέρι, μαζί με το 12χρονο κορίτσι που είχε αποκτήσει με την αλλοδαπή, από το σχολείο του παιδιού, ενώ στην είσοδο της πολυκατοικίας τον περίμενε η δράστιδα. Μετά από διαπληκτισμό που είχαν, εκείνη έβγαλε ένα περίστροφο και τον πυροβόλησε. Αμέσως μετά συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.
Η 49χρονη είχε χάσει την επιμέλεια του παιδιού από τον οφθαλμίατρο, ο οποίος το μεγάλωνε μαζί με την Αγγλίδα σύζυγό του, ενώ ήταν συνεχείς οι εντάσεις μεταξύ τους, αλλά και οι δικαστικές διαμάχες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 49χρονη λέει συνεχώς ακατάληπτες φράσεις στους αστυνομικούς και ισχυρίζεται διάφορα για τη σχέση της με τον γιατρό και τη συμπεριφορά προς το παιδί τους.
Παράλληλα, η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες σχετικά με το πώς η αλλοδαπή βρήκε το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο.