Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  11:20:50

Η ρακέτα του Τσιτσιπά, οι φανέλες Μπουρούση-Παππά, η μπάλα Γκάλη σε δημοπρασία για τα χειρουργεία της Ιωάννας.

Στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου στέκονται έμπρακτα μερικοί κορυφαίοι αθλητές προσφέροντας συμβολικά αντικείμενα σε δημοπρασία με σκοπό να βοηθήσουν στον αγώνα αποκατάστασής της.

Δημοπρασία προσωπικών αντικειμένων σπουδαίων αθλητών πραγματοποιείται για τη στήριξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι.
Η δημοπρασία για την ενίσχυση της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα διαρκέσει δυο εβδομάδες και θα ξεκινήσει σήμερα, Δευτέρα 15 Νοεμβρίου.
Στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου , η οποία έχει μπροστά της πολυετή χειρουργικό αγώνα μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι από την Έφη Κακαράτζουλα, στέκονται ομάδες και αθλητές προσφέροντας συμβολικά αντικείμενα σε δημοπρασία με σκοπό την αποκατάστασή της.

Αγαπητοί αθλητές στο πλευρό της Ιωάννας
Μεταξύ άλλων θα δημοπρατηθούν η φανέλα του Γιάννη Μπουρούση και το βραβείο του MVP του Ισπανικού πρωταθλήματος 2015-2016, η φανέλα του Νίκου Παππά τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την ΑΕΚ , ρακέτα με την υπογραφή του Στέφανου Τσιτσιπά και μπάλα υπογεγραμμένη από τον Μπάνε Πρέλεβιτς .και μια άλλη μπάλα του μπάσκετ από τον σπουδαιο Ελληνα αθκητή Νίκο Γκάλη.

Τα αντικείμενα των αθλητών θα διατεθούν προς πώληση από τη φιλανθρωπική οργάνωση charity idols που έχει έδρα τα Χανιά και αναλαμβάνει συχνά τέτοιου είδους πρωτοβουλίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω της ιστοσελίδας charityidols.com.

Θα διατεθούν επίσης μπάλα με την υπογραφή του Νίκου Γκάλη αλλά και εμφανίσεις των ομάδων μπάσκετ του Παναθηναϊκού του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με τις υπογραφές όλων των παικτών.

bourousis

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline