Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  14:34:35

Ο Χρήστος Αξελός, δοκιμασμένος εκπρόσωπος, υποψήφιος για τον νέο ΕΔΟΕΑΠ

Παλαιός, έμπειρος, δοκιμασμένος σε πολλές συνδικαλιστικές μας εκπροσωπήσεις , ο Χριστόδουλος Αξελός( Χρήστος), αποτελεί μια καταξιωμένη, γενικά εκτιμώμενη και τιμητική για κάθε δημοσιογράφο επιλογή-προτίμηση, μπροστά στη νέα φάση του ασφαλιστικού μας Ταμείου.

axelos1Στην κοινή επιδίωξη για ένα ΕΔΟΕΑΠ παραγωγικό και μαχητικό, συναινετικό και χωρίς στείρες αντιπαλότητες. Ένα ΕΔΟΕΑΠ ισχυρό, δυνατό και χρήσιμο για εμάς και τις οικογένειες μας. Η επιστολή του , δημόσια πρόσκληση συνεργασίας, προτίμησης αλλά και δέσμευσης για την υποψηφιότητα του, μιας εκπροσώπησης δοκιμασμένης και καταξιωμένης είναι μεστή και πειστική:

-"Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι,

Από τις 19 έως και τις 24 Νοεμβρίου, θα προσέλθουμε στις κάλπες για να εκλέξουμε νέα διοίκηση στον ΕΔΟΕΑΠ.
Σπεύδω λοιπόν να σας κάνω γνωστή την πρόθεσή μου να διεκδικήσω, μεταξύ άλλων καλών συναδέλφων μια θέση στο νέο Δ.Σ. που θα προκύψει από αυτές.
Γνωρίζετε, οι περισσότεροι, τους μακροχρόνιους αγώνες μου, ώστε το Ταμείο μας να παραμείνει δυνατό και ισχυρό. Μοναδικός μου σκοπός είναι να εργαστώ, όπως έκανα μέχρι σήμερα με ανιδιοτέλεια και απόλυτο σεβασμό στον κοινό μας στόχο.
Για αυτό σας καλώ και σας παρακαλώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας. Η ψήφος σας αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς και είμαι, όπως πάντα, στη διάθεσή σας.

Με συναδελφική εκτίμηση,
Αξελός Χρήστος (Χριστόδουλος) Υποψήφιος για Δ.Σ ΕΔΟΕΑΠ"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline