Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  11:06:47

Σακελλαροπούλου: Να απομονώσουμε τον ιό με τον εμβολιασμό και να κερδίσουμε την ελευθερία μας.

Αρκεί βέβαια να μην μειωθεί η ισχύς τους με την αφρικανική μετάλλαξη, οπότε ο εμβολιασμός με τα έως τώρα εμβόλιο δεν θα ωφελεί.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε την κινητή μονάδα εμβολιασμού στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Μετά το πέρας της επίσκεψης η κυρία Σακελλαροπούλου έκανε την εξής δήλωση:

«Είναι οι μέρες που συνήθως η Θεσσαλονίκη στολίζεται χριστουγεννιάτικα. Και σήμερα η 4η Υγειονομική Περιφέρεια, σε συνεργασία με τον Δήμο, έκανε ένα ακόμη δώρο στην πόλη. Ένα κινητό συνεργείο εμβολιασμού στήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους και από το πρωί πολλοί συμπολίτες μας έρχονται και εμβολιάζονται. Αυτό μακάρι να γίνει παράδειγμα για όλους, το δώρο που μας έχει δοθεί, για να σώσουμε τον εαυτό μας και τους διπλανούς μας, να το χρησιμοποιήσουμε, να σπάσουμε το φράγμα, να απομονώσουμε τον ιό και να κερδίσουμε επιτέλους την ελευθερία μας. Μακάρι ειλικρινά να ακούσουν όλοι όσοι μπορούν, για να έχουμε τα καλύτερα Χριστούγεννα που μπορούμε μέσα σε αυτές τις συνθήκες. Να είστε όλοι καλά».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline