Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  14:15:29

Οθωνας: Τα τελευταία λόγια της Γεννηματά -«Η ζωή σπρώχνει τα πράγματα βίαια εμπρός, όλα θα πάρουν το δρόμο τους»

Σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία, στα εγκαίνια της πρόσοψης της Χ. Τρικούπη, ο Μανώλης Οθωνας αποκάλυψε τις τελευταίες κουβέντες που είχε με την Φώφη Γεννηματά.

Ο πιο στενός συνεργάτης της εκλιπούσας προέδρου του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στην εκδήλωση μπροστά από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, για την πρόσοψη που ανανεώθηκε με δική της πρωτοβουλία, μίλησε σε δεύτερο πρόσωπο σαν να είχε απέναντί του τη Φώφη Γεννηματά.

«Αγαπημένη μου Πρόεδρε, ξέρω ότι μας ακούς, για αυτό θα απευθυνθώ σήμερα σε σένα. Σαράντα μέρες μετά τον αποχωρισμό μας, με την πληγή ακόμη να αιμορραγεί...» είπε αρχικά.

Και εν συνεχεία θυμήθηκε τις συζητήσεις τους στο νοσοκομείο. «Θυμάμαι τις τελευταίες μας κουβέντες. Όχι μόνο ήξερες αλλά και ήθελες τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους.«Η ζωή σπρώχνει τα πράγματα βίαια προς τα εμπρός Μανώλη» μου είπες, «Όλα θα πάρουν το δρόμο τους και έτσι πρέπει να γίνει». Για αυτό ακόμα και όσοι με σπαραγμό και οδύνη αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με την απώλεια σου, οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά».

Λίγη ώρα μετά το θρησκευτικό μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, και μία εβδομάδα πριν τον πρώτο γύρο των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ, ο Μανώλης Οθωνας επέλεξε να μιλήσει για την πολιτικό Φώφη Γεννηματά ξεφεύγοντας από την έμφαση στη γενναιότητα που επέδειξε με την ασθένειά της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline