Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  23:54:57

Ο Σπανούλης φοράει το κοστούμι του προπονητή

Ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει στο μπάσκετ ως προπονητής αυτή τη φορά, αναλαμβάνοντας θέση για το τουρνουά, νεαρών αστέρων της Euroleague, «Next Generation».

Όταν κάποιος έχει περάσει όλη του τη ζωή στα γήπεδα, η απόσυρση είναι ένα δύσκολο και πρωτόγνωρο συναίσθημα. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν άντεξε για πολύ καιρό μακριά από το αγαπημένο του μπάσκετ κι επιστρέφει στο άθλημα, με άλλη ιδιότητα αυτή τη φορά.
Αντί για φόρμες και σορτσάκια ήρθε η ώρα των κουστουμιών, αφού ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αποδέχθηκε την πρόταση της Euroleague και θα είναι προπονητής στο τουρνουά ανερχόμενων παικτών «Next Generation», που τελείται υπό την αιγίδα της.

«Το μπάσκετ μου έδωσε τόσα πολλά, και αφού μου δίνεται η ευκαιρία να δώσω κάτι πίσω, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο κάλεσμα της adidas για να προπονήσω μερικούς από τους νεαρούς παίκτες, που τώρα ξεκινούν με τα ίδια όνειρα που είχα όταν ήμουν στην ηλικία τους.

Αυτό το τουρνουά μεγαλώνει συνεχώς για σχεδόν δύο δεκαετίες και θα είναι πραγματική τιμή για μένα να συνεργαστώ με μερικά από τα μελλοντικά αστέρια του αθλήματός μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσω» είπε ο εμβλημστικός πρώην παίκτης των Πειραιωτών.
Ο Σπανούλης θα δώσει το «παρών» προπονώντας τέσσερις διαφορετικές ομάδες, από Μόναχο, Πάτρα, Βελιγράδι και Βαρέζε.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες:
Μόναχο: 21-23 Ιανουαρίου 2022
Βελιγράδι: 25-27 Φεβρουαρίου 2022
Πάτρα: 25-27 Μαρτίου 2022
Βαρέζε: 1-3 Απριλίου 2022
Από το συγκεκριμένο τουρνουά έχουν αναδειχθεί παίκτες όπως ο Μίροτιτς, ο Μίσιτς, Ο Σβεντ ο Μιλουτίνοφ, ο Χεζόνια, ο Νέντοβιτς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline