Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  04:04:01

Ιωάννα Παλιοσπύρου – Θα δείξω το πρόσωπο μου μόλις είμαι έτοιμη

Μιλώντας δε για τον Γολγοθά που ανεβαίνει, δηλώνει αγχωμένη για τα επόμενα στάδια της θεραπείας της.

Έχοντας πάρει πολλή αγάπη και πληθώρα μηνυμάτων συμπαράστασης, όπως έχει η ίδια πει, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι, απαντά στις ερωτήσεις των ακολούθων της στο instagram.

ioannaΕχοντας αναπτύξει στενή σχέση με τον κόσμο και ιεραρχώντας τη βοήθεια ανθρώπων που υποφέρουν ψηλά στις προτεραιότητές της, η Ιωάννα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της συναισθήματα, σκέψεις, όνειρα.

Για άλλη μια φορά η Ιωάννα αποδεικνύει την ωριμότητά της, αλλά και το μεγαλείο της ψυχής της με τις απαντήσεις που δίνει όταν τη ρωτούν για την επίθεση, τα συναισθήματά της για την δράστρια, αλλά και τι θα έκανε αν τη συναντούσε τυχαία.

Μιλώντας δε για τον Γολγοθά που ανεβαίνει, δηλώνει αγχωμένη για τα επόμενα στάδια της θεραπείας της, ενώ στην ερώτηση «Θα δείξεις ποτέ το πρόσωπό σου;» απαντά αφοπλιστικά «Θα το κάνω μόλις νιώσω έτοιμη».
«Μόλις νιώσω έτοιμη»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε για πρώτη φορά στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων μέσω ενός Q+A στο Instagram, θέλοντας να τους μιλήσει και να τους ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον τους για την πορεία της υγείας.
Δεν δίστασε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικές με την επίθεση με το βιτριόλι που δέχθηκε.
«Θα έστρεφα το βλέμμα μου σε κάτι πιο όμορφο»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline