Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  19:36:10

Εμβολιάστηκε, αναγκαστικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Open

Το εμβόλιο της Johnson έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως ανέφερε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ από τη Μελβούρνη, Αλέκος Μάρκελλος, με τον Έλληνα τενίστα να ταξιδεύει για την Αυστραλία εμβολιασμένος.

Έχοντας κάνει το εμβόλιο θα αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Όπεν ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Έλληνας τενίστας, Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson ακολουθώντας τη νομοθεσία της Αυστραλίας που επιτρέπει μόνο σε εμβολιασμένους την είσοδο στη χώρα.

Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ από την Μελβούρνη, Αλέκος Μάρκελλος, ανέφερε πως ο Τσιτσιπάς, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον έκανε το εμβόλιο και δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στο Australian Open.
Μάλιστα ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή είχε αναφέρει πως δεν είναι ενάντια στο εμβόλιο και πως όταν χρειαστεί θα το κάνει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline