Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  15:11:44

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γίνεται έρευνα για πιθανά ανήλικα θύματα

Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος διέρρευσε ροζ βίντεο πρώην συντρόφου του, χωρίς τη συγκατάθεσή της, οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν από χθες και μετράνε παρουσίες και απουσίες. Πλέον, μπροστά στην κάμερα ήταν ο Αντώνης Κανάκης, ο Χρήστος Κιούσης και ο Γιάννης Σερβετάς αλλά σε μια εκπομπή αρκετά τραυματισμένη,

Σύμφωνα με την εκπομπή «Open Weekend», αν και υπήρχε η σκέψη να κάτσει κάποιος, ο οποίος ανήκει στην ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα», στην «κενή» θέση του Παναγιωτόπουλου, τελικά εγκαταλείφθηκε αυτή η ιδέα νωρίς. Στόχος τους είναι να επιστρέψουν με δυναμισμό και διάθεση ν' αφήσουν τα πάντα πίσω τους, κάνοντας ένα restart.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον της σατιρικής εκπομπής, καθώς το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Μιλώντας ο δικηγόρος της 30χρονης καταγγέλλουσας, Απόστολος Λύτρας, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέφερε πως «βρέθηκε πράγματι ένα τρίτο βίντεο της εντολέως μου και έκανε συμπληρωματική κατάθεση. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάποια άλλη εξέλιξη, όσον αφορά την εντολέα μου. Έχω έρθει, βέβαια, σε επαφή και με μία άλλη κοπέλα, η οποία επικοινώνησε μαζί μου. Θα πάει τις επόμενες μέρες να δει μέσω της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αν έχει αναρτηθεί κάποιο βίντεο με τη συγκεκριμένη. Η ανάκριση συνεχίζεται και γίνεται έρευνα για πιθανά ανήλικα θύματα».

Ετοιμάζουν μποϊκοτάζ για τους «Ράδιο Αρβύλα»
Στα social media υπάρχει έντονη κριτική για την ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα», με τα αρνητικά σχόλια να πέφτουν βροχή. Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, κυκλοφορεί μία φωτογραφία που καλεί τους τηλεθεατές σε... μποϊκοτάζ, ώστε να μην έχει τηλεθέαση η εκπομπή τους. «Εγώ αν ήμουν υπεύθυνος καναλιού δεν θα τους επέστρεφα τόσο γρήγορα, αλλά κοντά στο Πάσχα. Να έχει καταλαγιάσει λίγο το θέμα. Δεν είναι υποκριτικό, αλλά ν' αποφευχθούν κάποια πράγματα εν θερμώ» υπογράμμισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline