Σάββατο 20 Απριλίου 2024  06:00:11

Λάκης Λαζόπουλος: «Δε θα είναι εύκολο για τους Ράδιο Αρβύλα»

Ο Λάκης Λαζόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή της Μελέτη πριν από μερικές ημέρες, τόνισε ότι «οι Ράδιο Αρβύλα είναι μια σατιρική εκπομπή, που το σύστημα τους οδηγεί προς την έξοδο.

Το θέμα με τον Στάθη ασφαλώς και τους κάνει κακό. Όχι γιατί ήξεραν κάτι, είναι σίγουρο πως δεν γνώριζαν κάτι. Αυτές τις περιπτώσεις ανθρώπων, οι οποίοι θέλουν κάπου να είναι πρωταγωνιστές μόνοι τους, δεν θα το ανακοινώσουν στους δίπλα τους. Θα το οργανώσουν όλο μόνοι τους. Οι "Ράδιο Αρβύλα" θα μπορούν να σατιρίζουν αλλά το θέμα είναι ψυχολογικό. Δηλαδή δεν έχεις την ψυχολογία να πολεμήσεις κάτι αν αισθάνεσαι ό,τι όλη μέρα βγαίνει κάτι και εσύ νιώθεις ότι πρέπει να πεις κάτι. Έτσι όπως τους βλέπω δεν νομίζω να είναι εύκολο να ξεκινήσουν και όταν γίνει, θα υπάρχει αξιοπιστία;»

Μιλώντας για τους «Ράδιο Αρβύλα» και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τόνισε ότι «είναι μια σατιρική εκπομπή, που το σύστημα τους οδηγεί προς την έξοδο. Το θέμα με τον Στάθη ασφαλώς και τους κάνει κακό. Όχι γιατί ήξεραν κάτι, είναι σίγουρο πως δεν γνώριζαν κάτι. Αυτές τις περιπτώσεις ανθρώπων, οι οποίοι θέλουν κάπου να είναι πρωταγωνιστές μόνοι τους, δεν θα το ανακοινώσουν στους δίπλα τους. Θα το οργανώσουν όλο μόνοι τους. Οι "Ράδιο Αρβύλα" θα μπορούν να σατιρίζουν αλλά το θέμα είναι ψυχολογικό. Δηλαδή δεν έχεις την ψυχολογία να πολεμήσεις κάτι αν αισθάνεσαι ό,τι όλη μέρα βγαίνει κάτι και εσύ νιώθεις ότι πρέπει να πεις κάτι. Έτσι όπως τους βλέπω δεν νομίζω να είναι εύκολο να ξεκινήσουν και όταν γίνει, θα υπάρχει αξιοπιστία;»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline