Τρίτη 23 Απριλίου 2024  19:30:07

Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Θα σας μαλώσω που κατεβάσατε το βίντεο – Το συγκρίνω με Αριστοφάνη και Σαίξπηρ»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στη θεωρία του «αγέννητου παιδιού», ειρωνευόμενος την κυβέρνηση. Παρά την ανάκληση βίντεο που αναπαράγουν τη θεωρία του «αγέννητου παιδιού», μετά τις αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και την απόσυρση του προγράμματος από το υπουργείο Παιδείας, το θέμα επανέφερε μιλώντας στη Βουλή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Από το πρωί μου λένε όλοι ότι είμαι 80 χρονών. Ξέρετε γιατί μου λένε καλώς τον 80άρη; Γιατί το βίντεο που βάλατε λέει ότι η στιγμή της σύλληψης, είναι όταν η μητέρα αποφασίζει ότι θέλει να κάνει παιδιά. Η μητέρα μου ήθελε παιδί πριν από 20 χρόνια (από τη γέννηση)...».
Και προσέθεσε χαρακτηριστικά: «Να σας μαλώσω που το κατεβάσατε αυτό το βίντεο. Ήταν συμβολή στην αίσθηση που έχουν οι Έλληνες για το χιούμορ. Το συγκρίνω με Αριστοφάνη και Σαίξπηρ».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία απάντησε, μεταξύ άλλων, ότι έκανε παρέμβαση «προκειμένου η έγκριση του προγράμματος αυτού να ανακληθεί και καλώς ανακλήθηκε».
Αυτά τα προγράμματα είναι παράλληλες δράσεις, επανέλαβε η υπουργός Παιδείας, επισημαίνοντας: «Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η πρώτη που θέσπισε πλήρες οριζόντιο πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής. Εσείς τι κάνατε; Αυτό το ζήτημα απασχολεί κι εμένα προσωπικά, πολύ»...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline